1. Matrica és festékszalag forgalmazás:

Vannak olyan cégek, akik maguk készítik a matricáikat. Ebben az esetben tudunk címkét és festékszalagot biztosítani nekik.

2. Munkaerő közvetítés nagyobb feladatokra.

Sok cégnél nincs fölös kapacitás a sok matricát elhelyezni a terméket, főleg ha sok matricáról és kevés ráfordítható időról van szó. Szívesen segítünk Önnek ebben is.
Ilyen munkák lehetnek:

  • Borítékolás: DM kampányok, üdvözlőlapok, hírlevek kiküldése időigényes feladat. Mi segíthetünk Önnek! Akár az anyag elkészítésére (szövegezés, design), akár a kivitelezésre (nyomtatás, borítékolás, postázás) kér fel minket igyekszünk gyors és precíz munkát nyújtani olcsóbban, mintha ezt több cégen keresztül tenné meg.
  • Leltározás: az egyik legidőigényesebb munka, amit sajnos minden évben újra meg kell csinálni. Ha szeretné a folyamatot gyorsítani és egyszerűsíteni leltármatricákkal mi tudunk biztosítani ehhez leolvasó eszközt, szoftvert és leltároó munkaerőt is.
  • Felragasztás: Túl sok árut kellene felmatricázni és nincs rá kapacitás? Semmi gond, ebben is szívesen segítünk Önnek!
  • Vonalkód javítás: prefix megváltozása esetén (vonalkód elejének cseréje), árkódból súlykód vagy fordítva képzés, árváltozás, illetve ezek kombinációjában fordulhat elő.

3. Címkefelrakó:

A matricázás gyorsítására árulunk matrica-felrakó szerkezetet is kézi és gépi verzióban.

Kézi

A kézi címkefelrakó hasonlatos az árazó gépekhez. Ezzel az eszközzel sokkal gyorsabban matricázhat, mintha kézzel választaná le a matricákat a hordozóról, ráadásul könnyebb felhelyezni az árura a végén elhelyezkedő gumihenger segítségével.
3 Féle méretben kínáljuk:

  • Max. 100 mm-es szélességhez: 30 000 Ft+áfa
  • Max. 60 mm-es szélességhez: 25 000 Ft+áfa
  • Max. 30 mm-es szélességhez: 22 000 Ft+áfa

AP65-SERIES_240

Ha rendelkezik ilyen eszközzel, vagy szeretne ezzel címkézni kérem jelezze nyomtatásnál, hogy egypályás matricákat kér (azaz a hordozón csak egy sor matrica van).

Gépi

Matricanyomtatót és gépi címkézőt is kínálunk, amit akár a gyártósorába is beilleszthet.

4. Vonalkódregisztráció:

Vonalkódra lenne szüksége, hogy termékét minél szélesebb körben árulhassa? Mi segítünk Önnek a regisztrációban! Az alábbi linkre kattintva mindent megtudhat erről.