Űrlapunk segítségével könnyedén kérhet árajánlatot öntapadó matrica készítésére, amit igyekszünk minél gyorsabban megválaszolni Önnek (ha a termék raktáron van, akkor fél órán belül megküldjük az ajánlatot, ha azonban speciálisabb a kérés és egyeztetnünk kell a beszállítóinkkal és ez akár 1-2 napba is beletelhet.)

Űrlap két oldalból áll, az elsőben az adatait, elérhetőségeit kell megadnia a másodikban pedig a matricára vonatkozó paramétereket. Ezek a következők:

  • Tartalom (amit szeretne a matricára nyomtatni)
  • Anyag (papír, műanyag, vagy speciálisabb)
  • Szélesség és magasság
  • Mennyiség
  • Egyéb információ (ide írhatja kérését, kérdését, vagy bármilyen más jellegű információt, ami Ön szerint fontos a matricával kapcsolatban)
  • Illetve feltölthet képet, grafikát (színes matrica esetében ha rendelkezik ilyennel feltétlenül töltse fel nekünk)

Ajánlatunk tartalmazza a pontos méretet, anyagot, tartalmat, árat (darabárat, nettó és bruttó árat), szállítási költséget, számlarendelési lehetőséget.

Szeretné látni hogy fest a matricája?

Megoldható! Ha megfelel tudunk küldeni elektronikus tervet, de ha szeretné fizikailag is látni milyen lesz a kész matrica mintát küldünk Önnek. Ez teljesen díjmentes

Gyártás

Amennyiben a gyártáshoz szükséges összes adat és alapanyag a rendelkezésünkre áll a matricákat az árajánlatban megadott határidőn belül elkészítjük.
Úgy tekercseljük a matricákat, ahogy Ön kívánja, és általában teszünk rá egy lezáró címkét, amin jelöljük mi volt a kinyomtatott matrica. Igyekszünk ráhagyással dolgozni, kivéve sorszám vagy adatbázisból való nyomtatás esetén. Ha ilyen esetben hiányozna valamelyik címke jelezze nekünk és pótoljuk.

Szállítás

  • Légpárnás borítékba, vagy dobozba esetleg fóliába csomagolt rendelését GLS Futárszolgálattal jutattjuk el Önhöz, akik 8:00-17:00 szállítanak ki. A csomagszámot megadjuk a feladás napján. A számlát mellékeljük.
  • Lehetőség van személyes átvételre is irodánkban, ha ezt szeretné. Természetesen ilyen esetben egyeztetni szoktunk a megrendelővel, amint a matricák elkészültek. A számlát itt is mellékeljük.

Garancia

A nyomdáknál átlagosan 3%-os hibaaránnyal számolnak és dolgoznak. Számunkra azonban az a cél, hogy még ennél is kisebb arányt tudjunk felmutatni, ami sikerült is. Ha valamelyik matricája nem került nyomtatásra azonnal pótoljuk, csak jeleznie kell, hogy melyik volt az.