Cégünk a magánszemélyektől a kis- és középvállalkozásokon át, egészen a nagyvállalatokig, illetve hatóságokig rendelkezik partnerekkel. Ez sok különféle matricát jelent. Egy kis ízelítő belőlük:

_MG_1447_MG_1500_MG_1498_MG_1475_MG_1471_MG_1463_MG_1451_MG_1461_MG_1441-2_MG_1494_MG_1488_MG_1473_MG_1478_MG_1443_MG_1453_MG_1433_MG_1438_MG_1543_MG_1467_MG_1496

Rólunk írták:

Köszönöm érdeklődését a nyomtatott leltározási címkék minősége teljes mértékben megfelelt igényeinknek.
Nagyon örülök, hogy tanácsadóm révén kapcsolatba kerültem Önnel, ismerőseim körében bátran fogom ajánlani.
Köszönjük a gyors, pontos munkavégzést.

Baloghné T Gyöngyi – Gazdasági vezető – Polgári Légiközlekedési Hatóság

 

Nagyon szimpatikus az üzletpolitikájuk, az ötleteik, a lelkesedésük. Még ugyan nem láttam a munkájukat, de feltételezem, tökéletes lesz. Már így „látatlanban” is merném Önöket ajánlani ismerősöknek.

Lucz Soma

 

Véletlen találtunk meg bennetek, ugyebár mindjárt az elején egy különleges kérésünk volt ez a 2 szer tapadós speciális vonalkód, mely két részből áll.
2007 március óta rendeljük folyamatosan, a változó tartalom a címkéken nem okozott nektek sem gondot, sem egyéb plusz költséget.
Az árszint megfelelő volt, a kiszolgálás és a kommunikáció szintén. A szállítási határidőt mindig betartjátok, a reklamációs ügyintézés fennakadásmentes, és gyors.
Előfordult már, hogy rendkívül rövid határidővel kértünk és kaptunk címkéket. A beszállítói elégedettségi kérdőíven igen magas pontot adnék.

Radvánszki Géza – Várda Vulkán Kft.

 

…amit a legjobban kedvelek, hogy bármit kérhetek nem ismertek lehetetlent, mindenre találtok megoldást, gyorsak pontosak korrektek vagytok – ezen semmiképp ne változtassatok

Folinek Judit – Érdi Kommunális Hulladékkezelő Kft.

 

100%-osan elégedett vagyok! Ajánlani fogom Önöket mindenkinek!

Pákozdi Zoltán – Annzol Soft Kft.

 

A forgalmunk növekedésével egyszer csak kiderült, hogy olyan mennyiségű címkére és olyan gyakorisággal van szükségünk, hogy azt a saját másológépünkön előállítani túlzottan időigényes, másrészt pedig a másológépünk sem ipari mennyiségekre lett tervezve.  Interneten kerestünk címke készítéssel foglalkozó olyan vállalkozást  ami közel van hozzánk, tud segíteni az egyes címketípusok megtervezésében,  és esetenként akár kisebb volumenű de sürgős rendelésinket is teljesíti. Domonkossal 1-2 órán belül mindent tisztáztunk, s az első ügylet 1-2 napon belül le is bonyolódott.  Időközben tovább növekedett címkeszükségletünk, mégis azt vettük észre, hogy címke mindig egyszerűen “lett” amikor éppen szükségünk volt rá, ráadásul a saját előállításnál olcsóbban.

Ranyhóczki András – Hawk Trading Kft.

 

Térkép és alá:

Állami Autópálya Kezelő, Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Nemzeti Közlekedési Hatóság, Polgári Légiközlekedési Hatóság, Magyar Vasúti Hivatal, Foglalkoztatási és Szociális Hivatal, Közlekedésbiztonsági Szervezet, Foglalkoztatási és szociális hivatal vagy mai nevén Nemzeti Munkaügyi Hivatal, Nemzeti Innovációs Hivatal, Óbudai Közbiztonsági Nonprofit Kft., Izotóp Intézet Kft.
OTP, ASA Magyarország, Érdi Kommunális Hulladékfeldolgozó, IDG Hungary, Műbútor Rt., Laptop City, Anda Present, Hungaropharma, Ravak
Számtalan önkormányzat, iskola és rengeteg könyvtár, valamint egyéb kisebb-nagyobb cégek, magánszemélyek végeláthatatlan sora.