Leltárba venni a cég minden munkaeszközét minden évben? Fáradságos és időigényesnek igérkező feladat, ami miatt fontosabb munkák is halasztódhatnak. Ha azonban ezt nem a hagyományos módon papíron rögzítve végzik, hanem egy mobil eszközzel leolvasnak egy vonalkódot, amit egy rendszerben rögzítenek sokkal gyorsabb folyamattá válhat.

Mi segítünk elkészíteni az ehhez szükséges címkéket, hiszen több mint 10 éves tapasztalatunk van ebben a témában. Több féle méretű és típusú címkével rendelkezünk erre a célra, mint a műanyag matrica, vagy a biztonsági matrica, ami ellehetetleníti az eltávolítást és átragasztást. Olyan cégek, szervezetek bíznak meg bennünket leltári matricáik készítésével, mint a Büntetés-Végrehajtás Országos Parancsnoksága, Állami Autópálya-kezelő Zrt., Nemzeti Munkaügyi Hivatal, Anda Present, MLSZ Edzőcentrum Kft., Continental Hungaria Kft., Britannica International School…

A legjobban bevált méret és típus a 42 x 25 mm-es műanyag matrica, ami kb. egy bélyeg nagyságát fedi le, és ráfér egy vonalkód, egy sorszám, vagy a szervezet neve. Természetesen ha más elképzelései vannak azt is meg tudjuk oldani.

_MG_1449